Gminne Centrum Społeczno – Kulturalne w Sośnicowicach  

  • Projekt koncepcyjny 
  • Lokalizacja: woj. śląskie, Sośnicowice
  • Powierzchnia: 

Działka, na której znajduje się nowy budynek Gminnego Centrum Społeczno-Kulturalnego w Sośnicowicach zlokalizowana jest na styku zabudowy miejskiej od północy oraz terenu zieleni parkowej od południa. Położona jest w pasie zabudowy oświatowo-kulturalnej pomiędzy istniejąca szkołą a nowo wybudowanym przedszkolem.

1326393314_003_wizualizacja

Ideą projektu jest podkreślenie zróżnicowanego charakteru działki od północy miejskiego, od południa naturalnego, co podkreślamy formą budynku oraz zagospodarowaniem działki.

1326393345_001_schemat1326393337_001_wizualizacja1326393324_002_wizualizacja1326393290_006_wizualizacja_persp

1326393299_004_wizualizacja

1326393355_001_sch

1326393370_001_elewacje

1326393365_001_rzut

 

 

 

Opis

Projekt: 2011 r.

Klient

Urząd Gminy Sośnicowice

Prace

“Autorzy: Anna Homan, Łukasz Homan, Magdalena Girczak, Zbigniew Gierczak”

Info

LinkedIn
Share
Instagram